Monthly Archives: Tetor 2022

Bleni DMT në internet në Gjermani

Blini DMT në internet në Gjermani (të quajtura më tej DMT, N, N-DMT, Dmitri dhe "Molekula e Shpirtit") Blini skedat e LSD në internet në Evropë

Blini DMT në internet në Gjermani (i quajtur më tej DMT, N, N-DMT, Dmitri dhe "Molekula e Shpirtit") është një substancë klasike psikodelike e elegancës së triptaminës. Ndër psikedelikët, ai konsiderohet shumë për potencialin e tij të saktë për të prodhuar gjendje vizionare të gjalla, por ekstreme dhe halucinacione të plota. Është koncept që të sigurohen efektet e tij me anë të lidhjes me receptorët e serotoninës […]

sqShqip