Купете психоделика преку Интернет.

Ве молиме, помогнете им на луѓето кои страдаат од ментална болест со поддршка на развојот на психотерапија со помош на психоделица во Германија.

донира

Купете MDMA преку Интернет во Германија

ТЕРАПИИ СО ПСИХЕДЕЛИКА

drbrain-pharm е добротворна организација која се стреми да ги ублажи страдањата предизвикани од ментални болести во светот преку проширување на опциите за третман достапни за лекарите и нивните пациенти. Фокусирани сме на развој на безбедни и ефективни терапии со помош на психодели за лекување на низа ментални болести.

Контактирајте не

Купете апчиња екстази во Германија

Достапен највисок квалитет и чистота

Купете магични печурки во Европа Добредојдовте во Купете Psychedelics преку Интернет, Ние сме компанија со седиште во Европа специјализирана за малопродажба на големо на најдобрите производи Psychedelics како печурки и DMT Ние не ги произведуваме повеќето од овие хемикалии, ги купуваме од мрежа на високо квалификувани и доверливи производители. Ги тестираме сите производи пред да ги купиме.

150.001,580.00
280.002,500.00
180.00600.00
210.001,800.00
180.001,680.00

Забелешка за приватност: drbrain-pharm се занимава со заштита на вашата приватност. Ги поддржуваме принципите за приватност содржани во Законот за приватност од 1988 година (Cth), како што е изменет.

Купете ЛСД преку Интернет во Германија

Drbrain-pharm Magic Mushroom е вид на Cubensis печурка која произведува психоделични и халуциногени визуелни елементи. drbrain-pharm Psilocybe Cubensis го следи своето потекло од Амазон и традиционално се наоѓа во богати почви и коњски измет под густи шуми со крошна. Како резултат на влажноста присутна во Амазон, на видот му треба високо ниво на влажност за да ја имитира својата средина за раст. Истражувачите ги припишуваат неговите ефекти на неговата важност, па оттука и робусниот мицелиумски слој кој брзо се шири низ почвата. нарачајте во..

Нашиот напредок до денес

Купете DMT онлајн Германија

Преку работата на ММА и нашите многубројни поддржувачи, им помагаме на лекарите кои бараат одобренија на ниво на Влада на Комонвелтот (преку патеката за Специјален пристап Шема-Б на TGA) за да можат да препишат употреба на псилоцибин од медицинска класа и MDMA од медицинска оценка како дел од краткиот курс на психотерапија во медицински контролирани средини за индивидуални пациенти кои се согласуваат кои страдаат од депресија отпорна на третман или посттрауматско стресно растројство отпорно на третман. Значителен број од овие одобренија сега се дадени од TGA. Сепак, бариерите остануваат на нивоата на државата и територијата околу Австралија поради неуспехот на законодавството во рамките на овие јурисдикции да се направи разлика помеѓу рекреативната и медицинската употреба на овие супстанции

Книга настани

  • Понатамошно знаење и интерес за промените и процесот на заздравување и да придонесе за растечкото тело на знаење и експертиза во областа

.

целокупната филозофија

  • Да се здружат медицинските пристапи, добрите стандарди за психотерапија и трансперсоналните аспекти (признаени како клучен фактор за промовирање на долгорочна корист).

Купете ЛСД онлајн Германија Нарачајте 5 мео dmt во Берлин DMT Кауфен Хамбург Течен екстази Кауфен Минхен Купете чист кокаин онлајн Лајпциг Франкфурт Каде да кристал мет во Штутгарт Нарачајте златни учители во Дизелдорф Келн

Најново од блогот